Курча табака

tcipa

Курчат - 1 шт.
Часник - 5 зуб.
Сіль - за смаком.
Олія - ​​за смаком.
Перець - за смаком.

 

 

 

На середньо розігріту сковорідку викладаємо курчати.

Зверху птиці укладаємо плоску тарілку, яка могла б притиснути м'ясо, а на неї ставимо каструлю з водою. Якщо у вас є каструля з широким дном, можна використовувати її. Смажимо по 15 хвилин кожну сторону на середньому вогні, інакше у нас вийде підгоріла скоринка і сире м'ясо. За 5 хвилин до закінчення готування - солимо.

Протикаємо курку в самому товстому місці і дивимося на виділяється сік. Якщо він рожевий, даємо смажитися ще по 5 хвилин на кожну сторону. Якщо прозорий - курка готова. Прибираємо сковорідку з плити, дамо їй кілька хвилин постояти і викладаємо готового курчати на тарілку.